Géodoria Friesia's Rambo

Stamboom Foto's

Terug


Ik ben Rambo en ben geboren op 11 juni 2005 bij Cattery Géodoria Friesia van Gé Lenos Zomer. Ik ben een rood (gemarmerde) Noorse Boskater en een echte knuffelkont.Vanaf mijn geboorte heb ik iedereen ingepalmd met mijn natuurlijke charmes en het duurde dan ook niet lang voordat mijn huidig personeel mij niet meer kon weerstaan en mij adopteerde. 
Ik woon vanaf 19 september 2005 in Balingshoek en ik moet zeggen: dat is niet slecht. Goed van eten en drinken en het vrouwelijk gezelschap ziet er hoopvol uit. Na binnenkomst werd ik onmiddelijk geadopteerd door Arwen, die mij helemaal heeft opgepoetst. Thara doet ook al erg aardig tegen mij. 

Naast het feit dat ik zo van knuffelen houd, heb ik een prachtige dikke vacht een mooie pluimen op mijn oren. Toen ik zes maanden oud was, woog ik al 4 kilo. Als ik zo blijf doorgroeien, word ik een grote kater, maar dat wachten we maar af.

Ik kan mijn erotische gevoelens voor Thara, Arwen en Melrose bijna niet meer onder controle houden en daarom ga ik binnenkort in mijn eigen buitenverblijf wonen. Gelukkig gaat Joep met me mee naar buiten.

Wilt u mij wat uitgebreider bezichtigen, neem dan een kijkje bij mijn foto's of werp een blik op mijn stamboom.